Graduate Education Program (GEP)

Het GEP programma geldt als één van de eisen voor volwaardige registratie bij de SCN.
Het GEP programma bestaat uit een jaar vol met activiteiten, seminars en het oefenen van casussen (practical casestudies), dit ter voorbereiding op het afrondend examen aan het einde van het GEP jaar. Het GEP examen bestaat uit een theoretisch en praktisch deel. De kosten voor deelname aan het examen bedragen € 150,=.

Elke chiropractor met minder dan twee jaar werkervaring volgt het volledige GEP programma.
Elke chiropractor met meer dan twee jaar werkervaring volgt een deel van het GEP programma.
Belgische chiropractoren die het GEP programma in België volgen of hebben gevolgd, volgen het deel met betrekking tot de Nederlandse wetgeving.

Een GEP deelnemer wordt gedurende het gehele jaar begeleidt door een collega chiropractor, die hiervoor de SCN GEP begeleiderscursus heeft gevolgd.

Door aanvraag tot registratie in het register van de SCN neemt u na inschrijving in het register automatisch deel aan het GEP programma.

Het GEP en de GEP begeleiderscursus wordt uitgevoerd door de beroepsvereniging NCA.

Meer informatie over het GEP jaar en het GEP examen kunt u vinden in het GEP reglement en examenreglement.

GEP begeleiderscursus »